en-USel-GR

Local initiatives

Επιδότηση Συμμετοχής Μελών ΕΒΕΘ στην 84η ΔΕΘ 

Ζωηρό είναι  το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων-μελών του ΕΒΕΘ να μετάσχουν, με επιδότηση του Επιμελητηρίου, στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί  στις 7-15 Σεπτεμβρίου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης μας.  Για την επιλογή των επιχειρήσεων που θα επιδοτηθούν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Με «κληρονομιά» την ιδιαίτερα πετυχημένη συμμετοχή του σε πολλές διοργανώσεις της Διεθνούς Έκθεσης, το ΕΒΕΘ δίνει το «παρών» του στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης , επιδοτώντας τις επιχειρήσεις-μέλη του, προκειμένου να μετάσχουν στη ΔΕΘ, τα βασικά γνωρίσματα της οποίας είναι η εξωστρέφεια, η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΕΒΕΘ αποφάσισε την ενοικίαση μεγάλου εκθεσιακού χώρου στο Περίπτερο 16, καθαρού εμβαδού 740 τμ, προκειμένου να στεγάσει επιχειρήσεις – μέλη του, απ’ όποιον κλάδο κι αν προέρχονται, δίνοντας τη δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς πώληση στο χώρο της έκθεσης, με την προϋπόθεση να τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες, από το νόμο, διαδικασίες.

Σημειώνεται ότι για τις επιχειρήσεις που θα ανταποκριθούν μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 ισχύει προνομιακό κόστος συμμετοχής, ενώ από τη Δευτέρα  15 Ιουλίου 2019 θα υπάρξει επιβάρυνση 10%.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής, πατήστε εδώ  ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Δημ. Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, 2310 370.132 .

 

Εργαστήρια περιβαλλοντικής επιχειρηματικότητας

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο «SMecoMP» μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του έργου στη διεύθυνση: https://www.smecomp.eu/ 

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συμμετοχής εργαζομένων πολύ μικρών επιχειρήσεων σε Δράσεις Κατάρτισης & Πιστοποίησης Γνώσεων & Δεξιοτήτων στην ΠΚΜ

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ), στο πλαίσιο της Πράξης «Ενίσχυση και πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων σε πολύ μικρές επιχειρήσεις», πρόκειται να υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης και δωρεάν διαδικασίες πιστοποίησης των αποκτηθέντων προσόντων και δεξιοτήτων, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISΟ/IEC 17024.

Η πρόσκληση αφορά στην επιδοτούμενη κατάρτιση εργαζομένων πολύ μικρών επιχειρήσεων στους παρακάτω τομείς:

1. Οργάνωση και λειτουργία μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων
2. Ειδικός παραγωγής τροφίμων και ποτών
3. Εφαρμογές ψηφιακού μάρκετινγκ στις πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών
4. Διαχείριση μικρών τουριστικών μονάδων
5. Ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών σε μονάδες εστίασης
6. Διαχείριση μονάδων εστίασης
7. Ειδικός διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
8. Ειδικός στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
9. Ειδικός διαχείρισης και εμπορίας βιολογικών προϊόντων
10. Ειδικός αντιμετώπισης προβλημάτων περιβαλλοντικής διαχείρισης
11. Πωλήσεις λιανικής – επικοινωνία με πελάτες
12. Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας  

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

Masterclass: Innovation Management

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 στις 5 μ.μ. – 7 μ.μ.

Τοποθεσία: Technopolis ICT Business Park

Διοργανωτής: The Mindspark

This intensive masterclass introduces breakthrough tools, concepts and practises from a global perspective, on how to address challenges that extend from innovation management and R&D to developing products that people want to buy. In a fast-paced and dynamic format, science and technology entrepreneurs will learn critical insights for significantly increasing the odds of developing and managing successful technology and product strategy, in the face of changing markets, technologies, and consumer demand.

Πληροφορίες εδώ

 

5ο Thessaloniki Demo Day του OK!Thess

Το OK!Thess καλεί startups που θέλουν να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους προσπάθεια σε επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό να συμμετέχουν στο Thessaloniki Demo Day που διοργανώνεται στις 12 Σεπτεμβρίου 2019.

Στόχος της διοργάνωσης είναι οι ώριμες καινοτόμες ιδέες να φτάσουν στο κατάλληλο ακροατήριο, δηλαδή σε εκπροσώπους Venture Capital funds και άλλους επενδυτές, προκειμένου να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση για την υλοποίησή τους.Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τους ενδιαφερόμενους είναι μέχρι τις 25 Αυγούστου.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής εδώ.