en-USel-GR
Ενίσχυση επιχειρήσεων του τομέα αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών για την υιοθέτηση συστημάτων και την παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένης πληροφόρησης του επιβατικού κοινού και ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Εκσυγχρονισμός των αστικών και υπεραστικών ΚΤΕΛ της χώρας με την υιοθέτηση συστημάτων και την παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένης πληροφόρησης του επιβατικού κοινού καθώς και ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Σε ποιους απευθύνεται

Αστικά και Υπεραστικά ΚΤΕΛ που έχουν μορφή ΑΕ (Ανώνυμης Εταιρείας) ή Κοινού Ταμείου Εισπράξεων Λεωφορείων (ΚΤΕΛ)

Περίοδος υποβολής

από 2/7/2019 έως 30/9/2019 (ώρα 16:00)

Η αίτηση χρηματοδότησης υποβάλλεται από τους υποψηφίους δυνητικούς Δικαιούχους υποχρεωτικά ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) www.ependyseis.gr/mis. Η μεθοδολογία αξιολόγησης που θα εφαρμοστεί είναι ΑΜΕΣΗ.

Περιοχή εφαρμογής

Όλη η Ελλάδα

Όροι και προϋποθέσεις

Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να διαθέτουν άδεια οδικού μεταφορέα επιβατών σε ισχύ και να λειτουργούν αποκλειστικά ως επιχειρήσεις εταιρικού/ εμπορικού χαρακτήρα (Ανώνυμη Εταιρεία ΑΕ, Κοινό Ταμείο Εισπράξεων Λεωφορείων ΚΤΕΛ ή ΚΤΕΛ ΑΕ) και να τηρούν τα απαιτούμενα από τον ΚΦΑΣ στοιχεία. Η προθεσμία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 18 μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης Ένταξης.

Προϋπολογισμός

€ 16.200.000

Περισσότερες πληροφορίες εδώ