en-USel-GR
Το Green Mind πάει ΔΕΘ! 

Είστε μικρομεσαία επιχείρηση με δραστηριότητα στην πράσινη και έξυπνη κινητικότητα και έδρα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας; 

Θέλετε να αναπτύξετε τις δραστηριότητες σας στην περιφέρεια, σε όλη την Ελλάδα ή ακόμη και σε χώρες του εξωτερικού; 

Είστε τυχεροί, γιατί το Green Mind πάει ΔΕΘ!

Το έργο Green Mind και το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ, στο πλαίσιο των υπηρεσιών ενίσχυσης της εξωστρέφειας που αναπτύσσουν προς ώφελος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του τόμεα της πράσινης και έξυπνης κινητικότητας στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σας προσκαλούν να παρουσιάσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας στο χώρο που έχουν εξασφαλίσει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Περίπτερο 16, stand Ε39).

Η παρουσία του ΙΜΕΤ στη ΔΕΘ στοχεύει στη στήριξη της καινοτόμου επιχειρηματικότητας στον τομέα αυτό και τη διαμόρφωση ενός συνεργατικού σχηματισμού επιχειρήσεων και φορέων που προωθεί έξυπνες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις κινητικότητας και μεταφορών για τις πόλεις μηδενικών εκπομπών άνθρακα του μέλλοντος.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης (7-15/09), θα έχετε τη δυνατότητα να παρουσιάσετε την επιχείρηση και τα προϊόντα/υπηρεσίες σας σε χιλιάδες επισκέπτες, να γνωρίσετε εκατοντάδες άλλους εγχώριους και διεθνείς εκθέτες, καθώς και να συμμετάσχετε σε ποικίλες εκδηλώσεις (π.χ. αντιστοιχίσεις επιχειρήσεων, σεμινάρια) και συζητήσεις.

Πληροφορίες συμμετοχής εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.