en-USel-GR

INDUSTRY 4.0 NOW CROWDHACKATHON

O ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών  σε συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας και ψηφιακής καινοτομίας Crowdpolicy, διοργανώνει στις 29, 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2019 τον πρώτο μαραθώνιο καινοτομίας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα της βιομηχανίας, industry 4.0 NOW crowdhackathon.

Συμμετέχοντες

Στο industry 4.0 NOW crowdhackathon μπορούν να συμμετέχουν μηχανικοί παραγωγής, ερευνητές, προγραμματιστές, αναλυτές, designers, business consultants, επαγγελματίες, στελέχη από τον τομέα της βιομηχανίας, φοιτητές, startups καθώς και οποιοσδήποτε θέλει να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη υπηρεσιών και εφαρμογών που προωθούν την καινοτόμο νεανική επιχειρηματικότητα και την ψηφιακή αναβάθμιση της βιομηχανίας και των επιχειρήσεων.

Η Διαδικασία:

Υποβάλλεις την αίτηση συμμετοχής. Η βιομηχανία προ-επιλέγει. Ενημέρωση των ομάδων που θα συμμετέχουν στο industry 4.0 NOW crowdhackathon, στις 15 Νοεμβρίου 2019.

Τριήμερος μαραθώνιος καινοτομίας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα της βιομηχανίας, industry 4.0 NOW crowdhackathon.

Βραβεία:

Για τις ομάδες που θα διακριθούν θα υπάρχουν χρηματικά βραβεία (10000€, 5000€ & 3000€).

Για τις εφαρμογές και τις ομάδες, άσχετα αν θα βραβευθούν ή όχι θα υπάρχουν δυνατότητες δικτύωσης και περαιτέρω εξέλιξής τους.

Στη διαδικασία θα συμμετάσχουν διεθνούς επιπέδου στελέχη της αγοράς και της οικονομίας ως μέντορες που θα υποστηρίξουν τις ομάδες.

Περισσότερες Πληροφορίες:

https://www.crowdhackathon.com/4now/